Foodpanda: Romanii comanda mancare online, in medie, de trei ori pe saptamana

15 septembrie 2015

Conform reprezentantilor platformei foodpanda.ro, un roman comanda mancare online, in medie, de 3 ori pe saptamana. Cel putin doua dintre aceste comenzi sunt pentru preparate de tip fast food, ca pizza si burgerii, precum si pentru mancare chinezeasca. Majoritatea comenzilor recurente vin din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, inregistrandu-se o suma medie de 52 lei pentru o comanda.

Consumatorii romani sunt consecventi si in ceea ce priveste perioada in care comanda.  Astfel, cererile pentru pizza cresc cu pana la 50% in weekend, in timp ce burgerii si mancarea chinezeasca sunt solicitate, mai des, in timpul saptamanii, la birou.

Peste 55% din totalul comenzilor plasate pe platforma in prima jumatate a lui 2015 au fost facute prin intermediul aplicatiei mobile, preconizandu-se o crestere cu 15% pana la sfarsitul anului.
Sursa: agora.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash