Fondat anul trecut, startup-ul romanesc Beez a ajuns la 130.000 de utilizatori si se extinde deja la extern. Prima piata este Marea Britanie.

4 noiembrie 2019

Startup-ul românesc Beez Software, operatorul platformei Beez și al aplicației de mobil omonime, cu ajutorul cărora utilizatorii pot economisi bani la cumpărăturile online, s-a lansat oficial în Marea Britanie, potrivit profit.ro.

Fintech-ul românesc a încheiat deja parteneriate cu peste 2.000 de magazine active în Marea Britanie, iar în prezent poartă discuții în vederea atragerii de noi fonduri de la investitori britanici.

Clientii primesc înapoi în cont o parte din banii plătiți la realizarea unei achiziții, sub formă de comision. Banii economisiți pot fi retrași din cont după ce suma strânsă atinge un anumit prag, sau pot fi folosiți pentru cumpărarea unor produse la prețuri reduse („sweet deals”)

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?