Fondat anul trecut, startup-ul romanesc Beez a ajuns la 130.000 de utilizatori si se extinde deja la extern. Prima piata este Marea Britanie.

4 noiembrie 2019

Startup-ul românesc Beez Software, operatorul platformei Beez și al aplicației de mobil omonime, cu ajutorul cărora utilizatorii pot economisi bani la cumpărăturile online, s-a lansat oficial în Marea Britanie, potrivit profit.ro.

Fintech-ul românesc a încheiat deja parteneriate cu peste 2.000 de magazine active în Marea Britanie, iar în prezent poartă discuții în vederea atragerii de noi fonduri de la investitori britanici.

Clientii primesc înapoi în cont o parte din banii plătiți la realizarea unei achiziții, sub formă de comision. Banii economisiți pot fi retrași din cont după ce suma strânsă atinge un anumit prag, sau pot fi folosiți pentru cumpărarea unor produse la prețuri reduse („sweet deals”)

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash