Fintech-ul rusesc Revo Technologies a adus in Romania „Buy Now Pay Later”si anunta primele implementari la comercianti

31 mai 2021

Mobexpert, Noriel si Radacini sunt printre primii comercianti care au implementat facilitatea „cumperi acum, platesti mai tarziu”, oferita de RevoTechnologies, o companie fintech din Europa Centrală și de Est ce operează sub brandul Mokka.

Până la sfârșitul anului 2021, compania își propune să includă în rețeaua sa din România peste 500 de magazine partenere, potrivit economica.net

Soluția Mokka permite consumatorilor să achiziționeze exclusiv digital produse și servicii, pe care să le plătească ulterior, în baza unui plan de plată extins pana la 24 de luni, cum este cazul Mobexpert. Ratele pot fi platite prin card, transfer bancar sau prin terminalele de plată SelfPay.

Clienții Mokka pot accesa serviciul și pot face cumpărături instant în oricare dintre magazinele partenere doar cu un telefon mobil și o carte de identitate emisă în România. Detalii in videoclipul de mai jos:

În 2020, RevoTechnologies a finanțat achiziții cu o valoare totală de peste 100 de milioane de dolari în 7.100 de magazine online și offline din Europa Centrală și de Est și a avut peste 5.5 milioane de clienți înregistrați.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Constantin Rotariu – cofondator & COO Bitcoin Romania

In prezent, fiind o piata cu o volatilitate foarte mare, cu multi traderi sezonieri care incearca sa profite de aceasta volatilitate, volumul a crescut mult. Sunt zeci de milioane de euro pe luna tranzactionati prin Bitcoin Romania, pe toate produsele noastre, pe platforma online si prin ATM-uri. S-a dovedit ca bitcoin este un activ de stocare pe termen lung iar cei care au facut profitul cel mai mare sunt cei care au avut rabdare, de la trei ani in sus.

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?