[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Finantarea de la eMAG – retailerul va dubla limitele de credit acordate clienţilor la peste 8.000 de lei şi va tripla numărul de rate. „Va fi un credit de consum în contul de client.”

6 februarie 2023

eMAG are în plan să majoreze limitele de credit acordate utilizatorilor pentru cumpărături în contul de client şi să crească la 12 numărul de rate în care sumele pot fi returnate, mutarea fiind pregătită în parteneriat cu procesatorul de plăţi PayU, scrie ZF.

În prezent, această facilitate – denumită „My Wallet“ – oferă un credit care ajunge la o limită de cel mult 4.000 de lei, iar achiziţiile pot fi achitate în 4 rate.

La un an de la lansarea MyWallet, sunt peste un milion de oameni care au limite de credit acordate. De asemenea, ponderea vanzarilor care sunt finanţate prin My Wallet a ajuns la un procent de 6 % in total vânzări.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?