eMAG mareste de sase ori comanda minima pentru livrari gratuite si introduce o „taxa de procesare plata” la livrare chiar si pentru clientii care se deplaseaza la showroom-urile retailerului pentru a ridica produsele

8 ianuarie 2020

Clientii eMAG vor avea asigurat transportul gratuit doar daca produsele comandate au o valoare de cel putin 1.500 lei, comparativ cu 250 lei – cat era pana recent valoarea minima a comenzilor care beneficiau de livrare la cost zero, potrivit wall-street.ro.

eMAG a introdus anul trecut si o taxa pentru livrarile cu plata ramburs, retailerul incercand astfel sa incurajeze plata cu cardul.

Prin urmare, taxa de livrare a eMAG va fi de 15 lei pentru produsele cu o valoare mai mica de 1.500 de lei, iar in cazul in care clientul alege sa plateasca ramburs se mai adauga alti 5 lei.

In plus, compania a introdus o taxă de 5 lei pentru livrarea produselor în showroom-urile eMAG pentru comenzile cu valori mai mici de 1.500 de lei, la care se poate adăuga o altă taxă de 2,5 lei, în cazul în care clientul achită comanda în showroom şi nu online. Taxa de 5 lei se aplică pentru comandă, nu pentru fiecare produs în parte.

Potrivit ZF, taxa de 5 lei a fost introdusă şi pentru livrările în dulapurile de livrare easybox, conform datelor de pe site-ul eMAG. După această mutare, livrarea costă 5 lei indiferent dacă un client alege livrarea la un showroom eMAG, un oficiu poştal sau un dulap easybox. Anterior, livrarea în showroom-urile eMAG era gratuită, la fel ca şi livrarea în easybox.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash