easySales se listeaza pe SeedBlink pentru o finantare de 350.000 euro

6 mai 2021

easySales, platformă SaaS B2B de automatizare și centralizare a proceselor de listare și vânzare pe cele mai importante platforme tip marketplace, si-a planificat o runda de tip seed in valoare de 350.000€ , dintre care 50.000€ este participarea fondului 7X Capital. Restul de 300.000€ revine investitorilor înregistrați pe SeedBlink. 

Instrumentul folosit în cadrul acestei runde seed este de tip „convertible loan”, ce permite conversia în acțiuni la următoarea rundă de finanțare de tip equity, cu un discount de 20% și o evaluare maximă pre-investiție de 4M€. 

Această rundă demarată de EasySales va fi folosită pentru consolidarea poziției pe piața din România, extinderea portofoliului de clienți, și pentru expansiune regională și europeană.

Până la sfârșitul anului 2021, compania își propune să aibă minim 500 de clienți și venituri recurente anuale de peste 300.000€.

easySales a încheiat anul 2020 cu afaceri de aproximativ 150.000€. Până în acest moment, prin intermediul easySales au fost procesate comenzi de 68M€, având în portofoliu 230 clienți (de opt ori mai mare față de finele anului 2019).

Fondat în aprilie 2019 de Ciprian și Iulian Cazacu, proiectul a cumulat până în prezent investiții de aproximativ 350.000€. Compania a deschis, recent, un birou în Ruse, Bulgaria, și l-a numit pe co-acționarul Pavel Penchev în rolul de Country Manager. 

_____________

easySales este o platformă SaaS B2B de automatizare și centralizare a proceselor de listare și vânzare pe cele mai importante platforme tip marketplace, oferind deschidere spre noi piețe și nișe de clienți. Platforma oferă servicii cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu sistemele externe, pe multiple canale de vânzare, precum: eMag, Cel, Elefant, Okazii, Dealwise, TeamDeals și Vivre. Până în 2022, firma vizează și integrarea cu Amazon, Ebay și Allegro.

Beneficiile principale ale platformei sunt gestionarea centralizată a comenzilor, sincronizarea automată, în timp real pentru toate canalele integrate, listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, dar și analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?