DRUID va reprezenta Romania in finala CESAwards. Compania este partener tehnologic al conferintei Banking 4.0

1 octombrie 2019

Druid, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi, anunţă câştigarea la nivel naţional a tuturor celor 3 categorii la care a fost nominalizată în cadrul competiţiei regionale CESAwards, respectiv „Best AI StartUp”, „Best Newcomer” şi „StartUp of the Year”. Astfel, Druid va reprezenta România în finala competiţiei, care se va desfăşura în data de 21 noiembrie la Bucureşti.

CESAwards este una dintre cele mai importante competiții dedicate startup-urilor care oferă produse sau servicii bazate pe soluții tehnologice inovatoare. Competiția este organizată în Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria și are misiunea de a inspira sistemul antreprenorial și de a oferi recunoaștere startup-urilor cu cea mai rapidă creştere, cele mai inovative soluţii şi cele mai disruptive tehnologii.

Din peste 800 de nominalizări şi peste 60 de finalişti, doar 13 companii vor urca pe podium şi vor merge în etapa globală. CESAwards face parte din Global Startup Awards, competiţia globală care pune în lumina reflectoarelor, an de an, companiile care produc schimbări radicale prin soluţii tehnologice disruptive. Global Startup Awards uneşte cele mai îndrăzneţe soluţii tehnologice din 7 regiuni, acoperind 63 de ţări din Europa, Asia şi Africa.

„Druid oferă o soluţie pentru cea mai puternică schimbare în comportamentul uman modern: dorinţa de răspuns rapid, dorinţa de răspuns hiper-personalizat, dorinţa de răspuns din orice loc şi în orice moment. Druid este o hartă care conţine toate indiciile şi instrumentele prin care un angajat, client sau partener poate descoperi şi valorifica rapid cea mai importantă comoară – informaţia – într-un mod simplu, natural, conversaţional. Pentru această simplitate la suprafaţă este nevoie însă de multă tehnologie sub capotă. Druid a dezvoltat o tehnologie proprietară şi va continua să investească în dezvoltarea acestei tehnologii” declară Liviu Drăgan, CEO Druid.

Druid (www.druidai.com) este o companie de înaltă tehnologie care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NER, Druid permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii.

In mai puţin de 1 an de la lansare, Druid are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD, Asirom, ProTV, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona sau Servier. Compania a demarat dezvoltarea unui ecosistem de parteneri de implementare şi pregăteşte lansarea operaţiunilor în USA.


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?