DRUID incheie un nou parteneriat pentru a oferi solutii conversationale in Orientul Mijlociu

9 aprilie 2021

DRUID, companie specializată în tehnologii conversaționale, anunță semnarea unui parteneriat strategic cu Evolvant, companie specializată în soluții și servicii de transformare digitală, pentru a răspunde cerințelor de automatizări conversaționale primite de la organizații din zona financiar bancară, retail și servicii din regiunea Emiratelor Arabe Unite.

Cele două companii îsi propun lansarea de asistenți virtuali inteligenți care să ofere un mod mai intuitiv și mai natural de a interacționa cu clienții și angajații prin intermediul aplicațiilor externe și interne de tip self-service, economisind timp și bani prin automatizare și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

„Evolvant este un partener ce ne oferă un potențial de expansiune semnificativă pe toate segmentele de piață pe care le deservim în Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA). Experiența și portofoliul diversificat vor da asistenților noștri virtuali mult de muncă în industrii precum retail, finanțe și servicii.”, a declarat Irina Dochițu, Channel Manager, DRUID.

__________

DRUID oferă posibilitatea unei interacțiuni simple și naturale între oameni și mașini, indiferent de canalul de comunicare folosit, prin intermediul asistenților virtuali inteligenți care pot accesa și opera orice tip de informație sau document aflat în rețeaua unei organizații. Tehnologia proprietară DRUID permite conversații în peste 45 de limbi, dar și posibilitatea de comunicare și comandă a roboților UiPath.

Astfel, asistenții virtuali DRUID pot simplifica automatizarea proceselor de afaceri prin comenzi date direct prin diverse canale de comunicare, cum ar fi WhatsApp Business, FB Messenger, MS Teams, Slack, WeChat, sau Web. Mai mult, asistenții virtuali DRUID pot funcționa pe cele mai securizate infrastructuri cloud, dar pot rula și direct în infrastructura clientului, fără ca terțe părți să poată avea acces la date sensibile.

„Evolvant se concentrează pe dezvoltarea celor mai inovative soluții de transformare digitală. Parteneriatul cu DRUID este următorul pas în extinderea paletei de produse și servicii, ce va schimba fundamental modul în care soluțiile noastre interacționează cu nevoile clienților.”, a declarat George Brough, COO și cofondator, Evolvant.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Balaceanu – CEO & fondator Lendrise Marketplace

„40% dintre romani nu au un cont bancar. Sa nu uitam ca din cei 4,5 mil. de romani la Biroul de Credit numai jumatate sunt eligibili pentru un credit bancar. Ceilalti isi pot lua un credit non-bancar sau nu-si pot lua absolut niciun credit.” 

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?