Din aceasta luna, soferii craioveni isi pot plati parcarea prin sms

14 septembrie 2017

Primăria Municipiului Craiova, în parteneriat cu PICONET SRL, a decis implementare serviciului TPARK® de plată a parcării prin SMS, astfel că șoferii vor putea plăti parcarea rapid și simplu pentru o oră, o zi sau o lună.
Plata se realizează prin trimiterea unui SMS la numărul scurt 7420 în care este menționat codul aferent opțiunii de plată și numărul de înmatriculare al mașinii:
385 NRMAȘINĂ (ex: 385 DJ00ABC) – pentru o oră de parcare – cost 0.50 € + TVA
Parcare ocazională:
386 NRMASINĂ (ex:386 DJ00ABC) – pentru o zi de parcare – cost 0.25 € + TVA
387 NRMASINĂ (ex:387 DJ00ABC) – pentru o lună de parcare – cost 3.00 € + TVA

După expedierea SMS-ului, utilizatorii primesc un mesaj care confirmă că parcarea a fost activată. Lipsa SMS-ului de răspuns indică faptul că parcarea nu a fost plătită. Două sau mai multe SMS-uri consecutive însumează timpul de parcare.

Pentru a facilita modalitatea de expediere a SMS-urilor de parcare, șoferii au la dispoziție aplicația mobilă gratuită TPARK, pentru Android, iOS și Windows Phone, prin intermediul căreia pot realiza plata parcării prin SMS, fără a mai memora numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare, în 29 de orașe din România.

Sursa: Piconet

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash