Daniel Truica, CEO vola.ro: „In 2022 o sa inregistram prima crestere fata de 2019 si vom putea spune ca am lasat criza in urma”

7 octombrie 2020

Daniel Truică, CEO şi fondator al agenţiei de turism Vola.ro, spune că efectele negative ale pandemiei şi restricţiile impuse vor aduce o scădere de circa 46% a vânzărilor companiei, ce se va menţine cel puţin până în prima jumătate a anului 2021.

„Estimăm că în 2020 o să avem o scădere de 46% la biletele intermediate, în 2021 o să fim în continuare pe scădere, dar aceasta va fi de 25%, iar în 2022 o să înregistrăm prima creştere versus anul de referinţă 2019 şi vom putea spune că am lăsat criza în urmă“, a spus Daniel Truică în cadrul emisiunii de business ZF Live.

În prezent, vânzările companiei vola.ro sunt la circa 40% din volumul înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?