Cumparaturile pe card pot aduce un bilet la finala Ligii Campionilor

29 martie 2016

Trei posesori de card MasterCard sau Maestro vor asista la marea finală a Ligii Campionilor UEFA pe 28 mai 2016, iar alţi 100 vor castiga genti de voiaj Samsonite, dacă vor alege plata cu cardul atunci când fac cumpărături în Mega Image. Campania, destinată încurajării plăţii cu cardul în reteaua de magazine Mega Image, oferă premii în valoare de 76.896 lei (cu TVA) si se desfasoara intre 28 martie si 5 mai 2016.

Sub sloganul „Pentru unii de neînţeles, pentru noi De Nepreţuit”, cele trei experienţe-câștigătoare puse la dispoziţie de organizatori includ bilete la finala Ligii Campionilor, precum şi un card prepaid de 250 euro, transport şi cazare în Milano pentru două persoane.


Fiecare tranzacție de plată efectuată cu cardul MasterCard sau Maestro în cadrul rețelei de magazine Mega Image va fi înscrisă automat și gratuit în campanie. În plus, tranzacțiile cu carduri MasterCard sau Maestro realizate în mod contactless vor intra cu șanse duble de câștig pentru tragerea la sorți a câștigătorilor, extragere ce va avea loc pe 16 mai 2016.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 457 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (210), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).  Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?