Cumparaturile pe card pot aduce un bilet la finala Ligii Campionilor

29 martie 2016

Trei posesori de card MasterCard sau Maestro vor asista la marea finală a Ligii Campionilor UEFA pe 28 mai 2016, iar alţi 100 vor castiga genti de voiaj Samsonite, dacă vor alege plata cu cardul atunci când fac cumpărături în Mega Image. Campania, destinată încurajării plăţii cu cardul în reteaua de magazine Mega Image, oferă premii în valoare de 76.896 lei (cu TVA) si se desfasoara intre 28 martie si 5 mai 2016.

Sub sloganul „Pentru unii de neînţeles, pentru noi De Nepreţuit”, cele trei experienţe-câștigătoare puse la dispoziţie de organizatori includ bilete la finala Ligii Campionilor, precum şi un card prepaid de 250 euro, transport şi cazare în Milano pentru două persoane.

Fiecare tranzacție de plată efectuată cu cardul MasterCard sau Maestro în cadrul rețelei de magazine Mega Image va fi înscrisă automat și gratuit în campanie. În plus, tranzacțiile cu carduri MasterCard sau Maestro realizate în mod contactless vor intra cu șanse duble de câștig pentru tragerea la sorți a câștigătorilor, extragere ce va avea loc pe 16 mai 2016.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 457 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (210), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).  Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash