Top-UP, transfer instant 24/7 în conturile First Bank

20 august 2021

Top-UP, funcționalitatea de creditare instant a contului curent este acum disponibilă și clienților First Bank.

„Aceasta permite clienților transferul instant de sume în lei în contul deschis la First Bank, prin utilizarea de carduri de credit sau de debit emise de bănci din România,” potrivit comunicatului.

Serviciul este disponibil persoanelor fizice, atât în varianta web a platformei de Internet Banking cât și în mobile banking.

Top-UP facilitează efectuarea de transferuri rapide și în siguranță, și nu presupune costuri adiționale, nefiind percepute comisioane la încasare. Limita maximă de transfer este de 4.000 lei/tranzacție, mai precizeaza banca.

Transferurile sunt securizate prin protocolul 3D-secure, fiind acceptate carduri de debit/credit emise sub sigla Visa sau Mastercard, la oricare bancă sau instituție financiară din România.

Scurtă prezentare a serviciului – tutorialcvideo

____________

First Bank este o banca universala, cu sediul la București, care operează prin intermediul a 52 de sucursale. Banca are un portofoliu de peste 130.000 de clienți activi. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?