Cont Orange Money in 10 minute pentru clientii Orange, prin inrolare 100% digitala

19 noiembrie 2020

Clienții Orange România își pot transforma telefonul într-un portofel inteligent, în doar 10 minute, prin deschiderea 100% online a unui cont în aplicația Orange Money, potrivit comunicatului de presa. Noul proces înrolare digitală este disponibil tuturor clienților care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România.

După descărcarea aplicației Orange Money din App Store sau Google Play, clienții sunt ghidați printr-un proces de înregistrare la distanță, pe smartphone, direct în aplicația mobilă. În urma acceptării acordurilor legale, utilizatorii intră într-o conferință video cu un agent, ce durează aproximativ trei minute, în care li se va cere prezentarea buletinului, ce va fi scanat virtual, și realizarea unei fotografii portret (selfie).


Soluția de înrolare digitală lansată de Orange Money este dezvoltată printr-o integrare cu eID, lider mondial în oferirea de aplicații pentru identificarea la distanță a utilizatorilor prin apel video înregistrat. eID este o companie ce se supune eIDAS, regulament UE care stabilește, printre altele, cerințele pentru procesele de identificare digitală în vederea efectuării de tranzacții electronice. Astfel, „deschiderea rapidă, 100% pe mobil, a unui cont digital Orange Money este sigură pentru utilizatori și în linie cu cerințele europene”, precizeaza compania.

Ne-am propus să transformăm Orange Money într-un serviciu 100% digital de la înrolarea în aplicație până la interacțiunile periodice cu clienții ori operațiuni ce includ momentul de închidere a contului. Obiectivul nostru este de face experiența de banking cât mai simplă și ușoară, diferită de cea a serviciilor financiare tradiționale. Lansarea noului proces de înrolare este un pas esențial în această strategie, pentru că reprezintă primul contact al utilizatorilor cu aplicația. De asemenea, în contextul actual, care cere distanțare fizică, a fost important să găsim o alternativă care să nu mai presupună vizitarea unui Orange Shop.” spune Haris Hanif, CEO Orange Money.

Până pe 31 ianuarie, fiecare client Orange România care-și va deschide un cont online prin Orange Money și va face cel puțin două plăți va primi în cont 50 lei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?