Clientii magazinelor online isi pot achita cumparaturile printr-un credit obtinut direct din site-ul comerciantului, in cateva ore

27 martie 2018

Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare considerata ”inovatoare” de catre banca, ”usor si rapid de integrat de catre orice posesor de magazin online si care ofera clientilor posibilitatea sa obtina un credit online, in numai cateva ore”, potrivit comunicatului.

”Clientii magazinelor online au posibilitatea de a-si achita cumparaturile printr-un credit care se obtine rapid, online si direct din site. Formalitatile se realizeaza cu ajutorul chatbot-ului Libra Internet Bank, iar informatii suplimentare se pot obtine prin serviciul de video banking. Creditele pot avea o valoare de cel mult 20.000 de lei, pe maximum 60 de luni, fara avans. Oferta este disponibila atat pentru clientii bancii, cat si pentru clienti noi.


Octavian Hera, Director Marketing&Digital, vorbeste despre ce a stat la baza acestei initiative: „Am observat un apetit crescut pentru diversificarea modelelor de conversie in comertul online si am decis sa venim in sprijinul comerciantilor si cumparatorilor online, prin solutiile noastre digitale. Aceasta platforma este un pas inainte pentru servicii bancare disponibile online, in orice moment al zilei si acolo unde clientul are o nevoie concreta, nu neaparat in spatiul traditional bancar.”

Ce spun reprezentantii SamsungPlaza.ro, unul dintre primii parteneri care au integrat platforma de creditare online a Libra Internet Bank: „Din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii de plata diversificate, simple, rapide, dar mai ales sigure pentru magazine si platforma noastra online, am optat fara ezitare pentru Libra Internet Bank. Am gasit un partener de incredere, inovator si apropiat ce a contribuit semnificativ la cresterea magazinului nostru”, Toader Bogdan, Marketing Manager Activ Invest SRL, distribuitor autorizat al produselor Samsung.

SamsungPlaza.ro este un magazin prezent pe piata din Romania de peste 6 ani care comercializeaza exclusiv produse Samsung atat online cat si offline.

Platforma de creditare Libra Internet Bank se integreaza ”simplu si rapid” in majoritatea platformelor de e-Commerce.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?