Clientii BRD isi pot inrola cardurile Mastercard in Google Pay. Banca estimeaza ca va extinde facilitatea si catre posesorii de Visa in a doua jumatate a acestui an.

21 aprilie 2021

Update: ”Adăugăm noi funcționalități în YOU în ritm rapid. Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri cu carduri Mastercard și Maestro flexibilitatea unei plăți sigure și rapide prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android. În a doua jumătate a acestui an estimăm că vom extinde această opțiune la întregul nostru portofoliu de carduri”, a declarat Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităților de retail ale băncii.

_______________


BRD isi anunta clientii ca pot inrola in Google Pay orice tip de card BRD emis sub logo-ul Mastercard sau Maestro, fie că este card de debit sau de credit, fie că este card personal sau card business. 

In vederea inrolarii, clientii trebuie sa verifice dacă dispozitivul lor are sistem de operare minim Android 5, tehnologia NFC și un cont Google activ.

De asemenea, clientii trebuie sa se asigure ca au actualizat numarul de telefon mobil declarat la bancă.

Dupa aceea, vor accesa aplicația de mobile banking YOU BRD, selectează din lista afișată cardul dorit pentru activare în Google Pay și apasă butonul “Adaugă în Google Pay”. Apoi vor urma instructiunile afișate.

Clientii pot activa serviciul Google Pay din Setarile dispozitivului Android, din meniul destinat “Google/ Account Services (Serviciile Contului)/ Google Pay”, opțiune valabilă inclusiv pentru cardurile Business.

Google Pay poate fi utilizat pe multiple dispozitive Android. Insa pentru fiecare dispozitiv clientul trebuie să reia procesul de adaugare card.

______________

BRD – Groupe Société Générale operează o reţea de 584 de unități, detine un portofoliu de aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,400 ATM-uri. Activele sale totale, la sfârșitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde RON.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?