[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Cetatenii din Brasov isi pot plati impozitele si taxele folosind platforma www.ghiseul.ro

4 august 2011

4 august, 2011 – De astazi, contribuabilii care au datorii catre Primaria municipiului Brasov isi pot plati, prin card bancar, impozitele si taxele locale folosind platforma de tranzactionare www.ghiseul.ro. Platile se pot face online si din site-ul primariei, unde contibuabilii gasesc un ghid de utilizare pentru serviciul de plata electronica, la adresa: https://extranet.brasovcity.ro/Pagini/plataonline.aspx

Plata online  a impozitelor si taxelor locale  face parte din proiectul “Primaria Brasov la un click distanta”. Celelalte doua componente ale proiectului implementat de edilii Brasovului vizeaza un sistem de call center (operational 24/24, 7 zile din 7) si portalul web care va permite o serie de servicii precum depunerea online a documentatiilor pentru autorizatii/certificate diverse si vizualizarea stadiului solutionarii cererilor adresate catre Primarie.

Prezent la Brasov, cu ocazia lansarii proiectului, domnul Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor a declarat urmatoarele:„ Sunt foarte multumit ca tot mai multe institutii publice doresc sa comunice online cu cetatenii. Brasovul este in topul comunitatilor cu astfel de servicii! Noi trebuie sa facem eforturi, astfel incât sa-l indepartam pe cetatean de ghisee si de efortul de a interactiona direct cu functionarii”.

Proiectul a fost co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), Organism Intermediar pentru Axa Prioritara 3 – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public” a POS CCE. Valoarea totala a proiectului a fost de 2.113.087 RON, din care asistenta financiara nerambursabila a fost de 1.692.650 RON. Proiectul s-a implementat in Brasov pe o durata de 24 de luni.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?