[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Ce se mai vinde cu cardul pe Internet? Abonamente la servicii de monitorizare a licitatiilor publice

13 mai 2011

 

13 mai, 2011 – Licitatia.ro, lider pe piata serviciilor de monitorizare a licitatiilor publice, publicate oficial in Romania, anunta ca incepand cu luna mai lanseaza serviciul de suport on-line pentru abonatii sai si toti cei interesati de licitatiile publice din Romania si Uniunea Europeana. Plata abonamentelor poate fi efectuata prin card bancar, direct pe site.

Avand o experienta de 7 ani in domeniul monitorizarii licitatiilor publice, Licitatia.ro ofera monitorizari zilnice ale licitatiilor publicate in SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Romana de Marfuri, AVAS, ANAF, banci, ziare, executori, lichiditatori si licitatii UE.  De la inceputul anului 2011, site-ul a monitorizat si publicat 16.615 licitatii de achizitii publice din Romania, 4.611 licitatii de vanzare si executari silite si 91.135 licitatii din Uniunea Europeana.

Reprezentantii Licitatia.ro declara ca, in prezent, monitorizeaza zilnic peste 1.500 de licitatii publice, site-ul  gestionand o baza de date cu 200.000 de licitatii si oportunitati de afaceri. Numarul de utilizatori ai aplicatiei se ridica la 8.000.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?