Cardurile Visa pot fi înrolate în Google Pay prin aplicatia First Bank Mobile Banking

13 septembrie 2021

First Bank promoveaza pe pagina sa de internet, sectiunea conturi si carduri , o noua facilitate: posibilitatea inrolarii cardurilor Visa emise de banca in wallet-ul Google Pay, folosind aplicatia First Bank mobile banking. Banca a anuntat noua facilitate si pe pagina de facebook inca din 8 septembrie.

In vederea inrolarii, clientul intra in aplica de mobile banking si alege cardul pe care il doreste inregistrat in aplicatia Google Pay. După autorizarea opțiunii de securitate biometrică, clientul va fi direcționat automat către aplicația Google Pay, unde va urma instructiunile pentru finalizarea inregistrarii.


De asemenea, banca precizeaza ca înregistrarea cardului Visa First Bank se poate face direct in aplicația Google Pay, fara a mai fi nevoie sa se intre in aplicatia First Bank mobile banking.

____________

Oferta de carduri a First Bank contine doua produse de debit: Visa shop & cash (disponibil exclusiv in lei) Visa Platinum (disponibil in lei si euro) si un produs de credit Visa Exclusive Gold. Toate cardurile pot fi folosite pentru plati de tip „wearabels” prin intermediul ceasurilor Garmin si Fitbit.

Când îţi foloseşti telefonul ca să plăteşti în magazine folosind cardul tău Visa eligibil, înrolat în aplicatia Google Pay, Visa Token Service înlocuieşte toate informaţiile sensibile cu un identificator digital unic denumit token, care permite ca plăţile să fie procesate fără să dezvăluie detalii confidenţiale arondate contului respectiv.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?