Angajatii BRD testeaza optiunea de portare a banilor din conturile altor banci

5 februarie 2019

BRD va introduce optiunea de portare a banilor, denumita „Muta-ti banii la BRD”, care va permite clientilor sa isi transfere instant, printr-o simpla tranzactie de e-commerce, bani din conturile altor banci din Romania in conturile in lei deschise la BRD, scrie wall-street.ro.

Potrivit unor surse din piata, optiunea este testata in prezent in randul angajatilor. Clientii trebuie sa aiba acces la serviciul MyBRD Mobile pentru a efectua portarea banilor.


Portarea banilor se va face ca o simpla tranzactie online, in care utilizatorul va trebui sa introduca numarul cardului, numele titlularului de card, data de expirare si codul CVV2/CVC2 de pe spatele cardului. Odata introduse datele cardului, clientul va putea porta in mod recurent bani fara sa mai introduca detaliile cardului.

Operatiuni similare de portare a banilor din conturile altor banci ofera si ING Bank, Libra Internet Bank, dar si FinTech-urile Revolut si Orange Money.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?