Angajatii BRD testeaza optiunea de portare a banilor din conturile altor banci

5 februarie 2019

BRD va introduce optiunea de portare a banilor, denumita „Muta-ti banii la BRD”, care va permite clientilor sa isi transfere instant, printr-o simpla tranzactie de e-commerce, bani din conturile altor banci din Romania in conturile in lei deschise la BRD, scrie wall-street.ro.

Potrivit unor surse din piata, optiunea este testata in prezent in randul angajatilor. Clientii trebuie sa aiba acces la serviciul MyBRD Mobile pentru a efectua portarea banilor.

Portarea banilor se va face ca o simpla tranzactie online, in care utilizatorul va trebui sa introduca numarul cardului, numele titlularului de card, data de expirare si codul CVV2/CVC2 de pe spatele cardului. Odata introduse datele cardului, clientul va putea porta in mod recurent bani fara sa mai introduca detaliile cardului.

Operatiuni similare de portare a banilor din conturile altor banci ofera si ING Bank, Libra Internet Bank, dar si FinTech-urile Revolut si Orange Money.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?