BCR intrerupe toate sistemele informatice in cursul acestui sfarsit de saptamana

25 septembrie 2015

BCR anunta ca opreste temporar serviciile de Internet Banking si Mobile banking, utilizarea Masinilor Multifunctionale precum si a Ghiseelor Automate.

Astfel, oprirea sistemelor informatice, care gestioneaza inclusiv website-urile BCR, serviciile click 24, Business 24, Alo 24 si aplicatiile de iPhone si Android, se va efectua in noaptea de vineri, 25 septembrie spre sambata, 26 septembrie intre orele 22:00 si 05:00 si duminica, 27 septembrie, intre orele 6:00 AM si 15:00.

BCR recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?