Banking 4.0 prezinta emisiunea EMERGENTE: o discutie „live” cu experti despre transformarea digitala a bancilor si viitorul serviciilor financiare

7 noiembrie 2018

In data de 9 noiembrie, incepand cu ora 11.30, vom realiza o emisiune pe tema transformarii digitale a bancilor cu reprezentantii unora dintre cele mai active institutii pe segmentul inovatiei in acest domeniu al serviciilor financiare oferite de la distanta.

Plecand de la rezultatele cercetarii de piata ale iSense Solutions, despre percepția românilor în ceea ce privește băncile moderne și serviciile oferite de acestea, vom purta o discutie libera si cat mai obiectiva cu putinta, cu experti care au o vechime de peste 10 ani in procesele de transformare digitala.

Este vorba despre Florin Boldescu – Chief Digital Officer BRD – Groupe Societe General, Mihai Sandu – Digital Channels Manager BCR si Vlad-Cristian Stanilescu – Head of Digital at ING. Din partea iSense Solutions va participa Traian Nastase – Managing Partner.

Ne puteti trimite intrebarile dumneavoastra pe sergiucone@nocash.info.ro

Emisiunea se doreste o avanpremiera a discutiilor si analizelor care vor avea loc in cadrul conferintei internationale fintech, Banking 4.0, ce se va desfasura pe durata unei zile intregi, in data de 27 noiembrie, la Hotel Novotel din Bucuresti. Evenimentul este dedicat tehnologiile emergente care vor schimba industria serviciilor financiare in anii urmatori: biometrie, blockchain, cloud computing, inteligenta artificiala si „machine learning”.

In cadrul conferintei vor lua cuvantul aproape 40 de experti din sapte tari. Sunt asteptati 200 de specialisti reprezentand institutii de credit, IFN-uri, companii de IT, fintech-uri, operatori de telefonie, case de avocatura, firme de consultanta, furnizori de infrastructura, procesatori de carduri, mari retele de comercianti, autoritati.

Rezerva-ti bilet la acest eveniment unic si vino sa afli ce tendinte se prefigureaza in transformarea digitala a sectorului financiar-bancar.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
26 votes · 26 answers
Voteaza
NoCash