[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Banking 4.0 este gata de start. Conferinta incepe astazi printr-o sesiune de educatie financiara la care sunt asteptati 70 de liceeni din Sinaia.

21 noiembrie 2023

Cea de-a IX-a editie a conferintei internationale Banking 4.0 a intrat in linie dreapta. Aproape 200 de experti din 16 tari (Austria, Bulgaria?, Belgia, Danemarca, Israel, Italia, Lituania, Luxemburg, Grecia, Republica Moldova, Romania, Polonia, Serbia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria si Marea Britanie) sunt asteptati la Cazinoul din Sinaia pentru a dezbate cum va arata banca viitorului in contextul „erei open”: open banking, open finance, open AI.

In premiera, la eveniment vor participa cateva dintre cele mai reprezentative banci exclusiv digitale din Europa: Colendi, Revolut, Starling Bank, Monese, Raiffeisen Digital Bank si Salt Bank.

Trenul Banking 4.0 catre banca viitorului va pleca din Gara de Nord la ora 08.20, in 22 noiembrie. Astazi este ultima zi in care iti poti procura biletele la cel mai asteptat eveniment de digital banking din Romania si probabil cel mai relevant din sud-estul Europei.

In avanpremiera conferintei, astazi va avea loc o noua premiera a conferintei: o sesiune de educatie financiara la care si-au anuntat participarea 70 de liceeni dn Sinaia, insotiti de profesorii lor.

Pentru cei care nu pot ajunge la Sinaia, organizatorii anunta ca pot urmari transmisia live a evenimentului de la distanta. Tot ce trebuie sa faca este sa se inregistreze in aplicatia conferintei. Astfel vor putea interacționa cu speakerii, moderatorii si ceilalti experti din comunitatea Banking 4.0, vor putea participa la discuțiile de dinaintea dezbaterilor, si vor accesa ușor informații despre fiecare moment al conferinței.

Cum te poți înrola?

1. Descarcă aplicația de aici.

2. Adaugă adresa de mail de pe care citești acest mesaj.

3. Alege-ți o parolă.

4. Caută conferința Banking 4.0 – 9th edition in lista de evenimente.

5. Explorează aplicația.

Detalii despre componenta panelurilor si temele de discutie gasiti in AGENDA conferintei.

Partenerul principal al acestei editii este Worldline, cel mai mare procesator de plati din Europa, la care se adauga Visa – cea mai mare schema de plati din lume dar si Banca Transilvania – cea mai mare banca din Romania.

Seria partenerilor din acest an este completata de Alpha Bank, ASEE, Austria Card, Codezilla, Druid, Finshape, Idemia, Paysera, SelfPay, SIBS Romania, tbi bank, TxD IT Solutions, Transaction Systems, T8X & T8Live.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?