[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Participantii la conferinta internationala Banking 4.0 sunt invitati in vagoane. Calatoria catre Cazinoul din Sinaia se face cu trenul, la vagonul restaurant.

15 noiembrie 2023

Organizatorii conferintei internationale Banking 4.0 propun o calatorie cu trenul catre Cazinoul din Sinaia, locul de desfasurare al celei de-a IX-a editii. Ora de plecare este 08.20′, in ziua de 22 noiembrie.

Intoarcerea este in 23 noiembrie, cu plecare din Sinaia la orele 20.48′. Durata calatoriei este in jur de o ora si 25′ de minute.

Odata ajunsi in Gara din Sinaia (foto), trecerea catre Hotelul Caraiman se face prin urcarea catorva trepte. Cazinoul Sinaia este in imediata vecinatate a Hotelului, la cateva minute de mers prin parc.

Am fost placut surprins de reactia extrem de pozitiva la ideea de a face netwoking calatorind cu trenul. Sunt institutii care au o delegatie formata si din 6 persoane. Pentru o experienta cat mai placuta am inchiriat un intreg vagon restaurant – aproximativ 50 de locuri. Va invit sa discutam la o cafea si un croissant, in glasul rotilor de tren, despre noi modele de business si cum modeleaza banca viitorului noile tehnologii emergente.” a declarat Sergiu CONE, organizator.

CFR – vagon restaurant

Aceasta editie are ca tema banking-ul in era open: open banking, open finance, open AI si isi propune sa ofere cat mai multe intrebari legate de cum construim banca viitorului. In premiera, sunt invitate cateva dintre cele mai relevante neobanci din Europa, precum Monese, Revolut si Starling Bank.

Asigura-te ca nu ratezi nimic si rezerva-ti biletul aici!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?