Bancomat aruncat in aer, langa un hotel din Sinaia. Un incident similar a avut loc in Poiana Brasov, in urma cu numai doua saptamani.

10 februarie 2020

Un bancomat, situat în apropierea hotelului Bastion din apropierea Castelului Peleş din Sinaia, a fost aruncat în aer în noaptea de duminică spre luni, potrivit realitateadeprahova.net.

Potrivit politistilor, luni dimineata, in jurul orei 4:00, au fost alertati cu privire la faptul ca un bancomat de langa un hotel din Sinaia a explodat.


„În această dimineață, în jurul orelor 04:00, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Sinaia a avut loc o explozie la un bancomat amplasat lângă o unitate hotelieră. La acest moment, o echipă operativă efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt și identificării autorilor”, a informat IPJ Prahova.

Deocamdată nu se cunoaşte valoarea prejudiciului.

Potrivit procedurii, oamenii legii trebuie sa verifice daca in zona exista camere de supraveghere care sa-i ajute sa identifice autorii.

Este a doua oară, în mai puţin de o lună, când un bancomat aflat în apropierea unei unităţi hoteliere este aruncat în aer. În urmă cu mai puţin de două săptămâni, un incident similar a avut loc în staţiunea Poiana Braşov.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash