Astazi se decerneaza premiile pe segmentul de online banking pentru rezultatele din 2014

28 aprilie 2015

Echipa eFinance va prezenta astazi in cadrul celei de-aVII-a editii a Galei Online Banking, rezultatele cercetarii la care au participat aproximativ 20 de banci, care împreuna detin 80% din activele pietei de profil. Evenimentul, care marcheaza si implinirea a 15 ani de la lansarea primului serviciu de internet banking din sistemul bancar romanesc, isi propune sa prezinte evolutiile si tendintele in tranzactionarea de la distanta.

„Pret de sase ani consecutivi, am reusit sa realizam o cercetare cantitativa, uneori si calitativa, a acestor servicii accesate la distanta de clientii bancilor. In ciuda unor progrese remarcabile semnalate adesea, concretizate in cresterea procentuala cu cate doua cifre a numarului si valorii tranzactiilor remote, Romania ramane inca mult sub media europeana la acest capitol.”, potrivit organizatorilor Galei Online Banking. „Trebuie identificate noi cai de a convinge si a inrola publicul-client in aceste sisteme moderne si eficiente de plata.”


In preambulul festivitatii de decernare a premiilor, va avea loc o dezbatere la care specialisti din domeniu vor raspunde unor intrebari de tipul:
. Continua vizibil, cu folos, „alfabetizarea digitala” a romanilor? Vorbim despre educatie in sens clasic, despre influente in masa, moda sau autoinstruire?
. Isi arata deja platformele actuale de internet banking limitele la capitolele inventivitate, atractivitate si uzabilitate? Cum devin acestea mai „seducatoare”? Etc.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Ramada North din Bucuresti, cu incepere de la ora 18.30. In cadrul Galei se vor decerna premiile pentru rezultatele platformelor internet banking si mobile banking ale institutiilor de credit pe anul 2014.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?