Astazi se decerneaza premiile de excelenta in industria serviciilor financiare si de plati

9 mai 2019

Ajunsa la a XVIII-a editie, Gala NOCASH este evenimentul anual din industria de plati electronice cu cea mai lunga traditie. In aceasta seara, vom avea o noua recunoastere oficiala a liderilor de piata, intr-o industrie in care schimbarile sunt rapide, de cele mai multe ori obligatorii, si de foarte mare impact atat asupra utilizatorului de servicii cat si asupra modelelor de business.

Se vor acorda premii pe baza de nominalizari dar si tinand cont de datele statistice, toate vizand activitatea din anul 2018.


In prima categorie intra sectiunile Pionierat in industrie, Premiera Anului, Partenerul Anului si Lansarea Anului. Nominalizarile sunt facute de catre echipa NOCASH, si votate de peste 50 de specialisti din industrie, care nu au voie sa voteze in favoarea propriului serviciu sau produs.

In cea de-a doua categorie, a premiilor oferite pe baza de date statistice, avem urmatoarele sectiuni:

. e-administratie – Cea mai buna colectare online a taxelor si impozitelor

.  “Teenage banking” – Cea mai mare incluziune financiara in randul adolescentilor

. Aplicatia de plati a anului – separat pe sector bancar si sector nebancar

. Emitentul cu cele mai active carduri proprii

. Cardul de cumparaturi al anului

. Emitentul nebancar al anului

. Banca Anului, in piata cardurilor

Un premiu special, acordat exclusiv pe baza evaluarilor echipei NOCASH, este „Pentru intreaga cariera”. Se acorda persoanelor cu rol de „pionieri”, pentru contributia acestora la dezvoltarea pietei cardurilor.

In deschiderea evenimentului, organizatorii au pregatit o noua editie a competitiei fintech „Cel mai promitator start-up. Au fost selectate cele mai atractive, inovatoare si promitatoare startup-uri fintech ale momentului (lista companiilor aici). Competitia va fi jurizata de catre responsabilii cu tranformarea digitala din primele cinci banci ale Romaniei, reprezentanti ai procesatorilor de plati, schemelor internationale de plata dar ai ai fondurilor de investitii, toti fiind interesati de noi modele de business si posibilitati de parteneriat (lista membrilor juriului aici).

Gala NOCASH se va desfasura la Teatrul National din Bucuresti, sala Media, incepand cu orele 17.30.

AGENDA evenimentului

17.30 – 18.00 inregistrarea participantilor 18.00 – 19.50 competitia fintech Fiecare dintre cele 9 startup-uri participante vor sustine prezentari (in ordinea alfabetica) a cate 7 minute, urmate de o sesiune de Q&A de trei minute. 19.50 – 20.00 Pauza 20.00 – 20.45 Festivitatea de decernare a premiilor de excelenta din industria serviciilor financiare si de plati 20.45 – 21.45 Cocteil & Networking ***

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?