Astazi este ultima zi in care specialistii isi pot exprima optiunea la nominalizarile Galei NOCASH

3 mai 2019

Astazi la ora 17.00 se incheie oficial perioada in care specialistii din industria serviciilor financiare si de plati pot vota optiunile lor pentru nominalizarile la Gala NO CASH, eveniment care va avea loc in data de 9 mai la Teatrul National din Bucuresti, incepand cu orele 17.30.

Dintre cei 1.400 de specialisti care primesc newsletter-ul NO CASH, au fost invitati sa se exprime un numar de experti atent selectionati.


Pana in acest moment, aproximativ 50 dintre ei si-au exprimat votul. Din centralizarea voturilor, se contureaza deja mari surprize.

Pentru ca votul sa fie validat, expertii nu au putut vota in favoarea propriului serviciu / produs.

Nominalizarile NO CASH au vizat cel mai importante evenimente care s-au intamplat pe parcursul anului 2018 in industria serviciilor financiare si de plati din Romania, fiind grupate pe patru mari categorii de premiere: Pionierat in industrie, Premiera Anului, Partenerul Anului si Lansarea Anului.

Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie sau prin rezervare confirmata. Pana in acest moment au confirmat participarea peste 150 de reprezentnti ai industriei financiar-bancare dar si ai comunitatii fintech.

In deschiderea evenimentului va avea loc o noua editie a competitiei fintech, in care 10 companii start-up au fost selectate pentru a concura in finala pentru „Cel mai promitator start-up fintech al anului 2019”. Detalii despre companiile participante aici

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?