Apple Pay prin Unicredit Bank Romania, in curand

14 iunie 2019

Pagina de linkedin a Unicredit Bank Romania anunta ca Apple Pay va fi disponibil in curand clientilor bancii cu mesajul „Pentru că ne-ai spus că e ceva ce contează pentru tine.”

Pana acum, o serie de alte institutii din Romania au anuntat ca vor oferi, clientilor lor, aplicatia de plati cu mobilul a gigantului Appple. Este vorba despre Banca Transilvania, BCR, Edenred, ING Bank, Orange Money.

Aceste lansari sunt asteptate in cursul urmatoarelor doua luni.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?