Apple Pay prin Unicredit Bank Romania, in curand

14 iunie 2019

Pagina de linkedin a Unicredit Bank Romania anunta ca Apple Pay va fi disponibil in curand clientilor bancii cu mesajul „Pentru că ne-ai spus că e ceva ce contează pentru tine.”

Pana acum, o serie de alte institutii din Romania au anuntat ca vor oferi, clientilor lor, aplicatia de plati cu mobilul a gigantului Appple. Este vorba despre Banca Transilvania, BCR, Edenred, ING Bank, Orange Money.

Aceste lansari sunt asteptate in cursul urmatoarelor doua luni.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash