Aplicatia mobilpay wallet a generat plati de peste 1 mil. euro in ultimele 12 luni

14 iulie 2017

NETOPIA mobilPay anunta ca a introdus, începând cu luna iulie, opţiunea de plată offline cu telefonul, prin aplicaţia mobilPay Wallet, într-o rețea extinsă de restaurante din București. În cazul restaurantelor La Mama, clienţii îşi pot achita consumaţia rapid, printr-o simplă scanare a unui cod QR ataşat notei de plată.

Mai mult, pentru a impulsiona plăţile cu portofelul digital în locaţiile La Mama, clienții care achită nota de plată cu mobilPay Wallet până la data de 30 septembrie beneficiază şi de un discount de 15%.

„Trăim în era digitală iar portofelul tradițional începe să devină deja istorie. Considerăm această colaborare firească şi apreciem deschiderea spre inovaţie a partenerilor La Mama, care, ca şi noi, înţeleg că, într-o societate în care timpul este cea mai preţioasă resursă, aşteptarea pentru plata notei nu se justifică”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Datele NETOPIA arată că, în ultimele 12 luni, valoarea plăților făcute prin aplicația mobilPay Wallet depăşeşte 1 milion de euro, fiind de trei ori mai mare față de cea înregistrată anul precedent. De asemenea, suma medie achitată cu portofelul digital mobilPay Wallet a ajuns în ultimul an la 90 de lei.

Aplicația mobilPay Wallet a fost lansată în martie 2013 și este disponibilă pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS şi Android. Aceasta poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store şi folosită pentru a efectua plăţi diverse în toate domeniile de interes: facturi, reîncărcări, transport, restaurante, supermarketuri.

Sursa: start-up.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash