[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Antonio Eram, mobilpay: “am intrat pe piata din Mexic!”

27 martie 2014

CEO-ul Netopia a anuntat ca are un proiect in stadiu final care va fi lansat in curand pe piata din Mexic. Despre ce este vorba? “In principiu, sunt chestiuni derivate de la ce facem noi. Practic, vom avea, in timp, serviciile pe care le avem in Romania.”, a declarat Eram.

De ce Mexic?
“Am gasit o nisa pe care concurenta este foarte redusa. Nu a fost meritul meu ci al unui partener pe care l-am gasit in SUA.”

In plus, printre argumente a contat si faptul ca Mexic este o tara foarte mare, 200 de milioane de oameni, este o tara emergenta si trei, are vecinatate cu SUA si cu America Latina, ceea ce pentru Eram reprezinta “oportunitati enorme!”

“Ai putea sa te extinzi si in sud foarte frumos. SUA sunt state consumatoriste, dificile din anumite puncte de vedere. Ar fi trebuit sa investesc foarte mult efort si energie pentru a prinde o cota mica. Am calculat care este efortul si am decis ca Mexic renteaza.”, a mai adaugat Antonio Eram.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?