Antonio Eram a mandatat BT Capital sa-i gaseasca un investitor pentru Netopia mobilPay

16 februarie 2017

Antreprenorul Antonio Eram, 42 de ani, unul dintre pionierii pieţei locale de servicii de internet şi online, a mandat banca de investiţii BT Capital să îi găsească un investitor pentru Netopia mobilPay, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piaţa locală.

Contactat de ZF, Antonio Eram a confirmat acordarea unui mandat de reprezentare către banca de investiţii, însă cu nuanţa că, BT Capital nu caută un cumpărător pentru întreaga companie ci un investitor care să aducă finanţarea necesară expansiunii operaţiunilor Netopia.

Compania pe care Eram a înfiinţat-o în urmă cu peste un deceniu a ajuns între timp unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de servicii de procesare a plăţilor online, cu un rulaj anual de peste 40 mil. lei.

„Netopia este un business solid, care a crescut organic, reuşind să se impună drept cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţă locală“ a spus Eram.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?