A zecea editie de Black Friday la eMAG are loc anul acesta pe 13 noiembrie

14 octombrie 2020

A zecea ediție Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc la eMAG pe 13 noiembrie.

Interesul pentru cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului a crescut de la an la an. Daca in 2011 erau oferite 80.000 de produse la preturi reduse, oferta se extindea la 3,5 mil. de produse in 2019. Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde.

Anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

În 2019, Black Friday a fost organizat de eMAG pe 15 noiembrie 2019 și a adus 10,8 de milioane de vizite. Peste 42% dintre comenzile de Black Friday au fost plătite online cu cardul, în creştere de la 34% comparativ cu anul precedent, iar traficul a trecut în premieră pragul de 10 milioane vizite, cu aproape 1 milion mai multe comparativ cu 2018. De asemenea, peste 76% dintre vizite au fost de pe dispozitivele mobile.

Pentru fiecare editie a ultimilor ani, eMAG a venit cu o premiera in piata.

2015 – eMAG a pus la dispoziţia clienţilor 1.000 lingouri de aur de 24 karate şi 400 monede de aur de 22 karate, în valoare de peste 1,5  milioane lei.

2016 – parteneriatul cu E.On – La semnarea unui contract pe 12 luni cu furnizorul german de energie E.On, pentru furnizarea de electricitate prin platforma online eMAG, clienţii vor beneficia de factură zero timp de şase luni.

2017 – pentru ziua de Black Friday, deținătorii de card de cumpărături eMAG pot comanda în 60 de rate fără dobândă.

2018 – bilete pentru finala Champions League si o serie de alte evenimente sportive, precum Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria) sau turnee ATP de „grand slam”.

2019 – un automobil Ferrari GTC4 Lusso redus cu 45.000 de euro, de la 308.000 euro la 263.000 de euro. De asemenea, clientii au putut comanda carne de porc direct de la ferma, cu livrare programata inclusiv la inceputul lunii decembrie. Au fost astfel vandute peste 2,5 tone de carne.

Fara doar si poate ca încă mai sunt produse interesante care pot fi vândute în premieră online. Asteptam cu interes noutatile acestei editii aniversare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?