[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Packeta România intră în parteneriat cu Diverta și adauga 17 noi puncte de pick-up în marile orașe din țară.

23 septembrie 2024

Packeta România, platformă digitală globală pentru comerțul online, anunță un nou parteneriat cu lanțul de magazine de birotică și papetărie, Diverta, prin care adaugă 17 noi puncte pick-up în rețeaua sa națională. Procesul de extindere a rețelei de magazine online și selleri parteneri inseamna astazi peste 1.800 de companii in portofoliu, aproape dublu față de acum un an.

„Odată cu creșterea volumului de comenzi online, soluțiile de livrare flexibile devin esențiale, iar extinderea rețelei de puncte pick-up este un răspuns direct la această nevoie.” – precizeaza compania.

„Această colaborare reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare Packeta, oferind clienților o rețea mai extinsă și flexibilă de locații pentru ridicarea comenzilor online, în orașe cheie din România. Noile puncte pick-up din rețeaua Diverta vor facilita procesul de ridicare a comenzilor, contribuind la creșterea accesibilității pentru clienții din marile orașe.” – potrivit comunicatului.

Acest parteneriat nu înseamnă doar mai multe puncte pick-up, ci reflectă dorința noastră de a ne adapta la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor și de a îmbunătăți constant experiența de livrare”, spune Alexandr Jeleascov – Managing Director Packeta România. „În contextul unui comerț online în continuă expansiune, oferirea de soluții logistice rapide și accesibile este esențială pentru a rămâne competitivi. Colaborarea cu Diverta ne permite să optimizăm procesele de livrare, să reducem costurile și să ne extindem în mod strategic, asigurând o experiență cât mai eficientă și plăcută pentru clienți”.

___________

Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerțul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România încă din 2017. În anul 2023, Packeta Group a transportat aproape 106 milioane de colete și colaborează iar aplicația mobilă Packeta a fost deja descărcată de peste 8.000.000 de utilizatori. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, SUA, Elveția, Liechtenstein, Emiratele Arabe Unite, Israel și Turcia.

În prezent, Packeta Group deține o rețea de peste 16.000 de puncte pick-up proprii, inclusiv peste 6.900 de lockere Z-BOX și peste 144.000 de puncte pick-up partenere și livrează colete pentru peste 49.000 de magazine online.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?