[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

cora – serviciul de livrare a comenzilor la domiciul clientilor, in 60 de minute, va fi disponibil si in alte orase in care retailer-ul este prezent, pana la finele lunii mai

28 aprilie 2020

Începând cu 21 aprilie 2020, clientii cora vor putea comanda de acasă, prin platforma foodpanda, peste 1.000 de produse alimentare și non-alimentare. Comenzile vor fi onorate in regim expres, cu livrare in maxim 60 de minute.

Până la data de 1 mai 2020, proiectul se află în faza pilot, ceea ce presupune livrarea de comenzi doar  în zona hipermarketului cora Lujerului, pe o rază de aproximativ 5 kilometri. Astfel, doar cei care comandă cu livrare în această zonă pot să acceseze acest nou serviciu. 

După data de 1 mai 2020, serviciul va fi disponibil la nivelul tuturor hipermarketurilor cora din Capitală, pentru cei care doresc livrare pe o rază de aproximativ 8 km în jurul acestora.
 
Până la finalul lunii mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil şi în alte orașe în care cora e prezentă – București, Ploiești, Constanța, Cluj, Bacău și Baia Mare, Drobeta Turnu Severin – potrivit comunicatului.

Clienții cora au de asemenea la dispoziție serviciul de livrari la domiciliu prin comanda pe www.cora.ro, dar si serviciul coraDrive, care presupune comandarea produselor dorite pe platforma www.cora.ro și ridicarea, de către clienți, a comenzilor din spațiile Drive disponibile în București – la toate cele patru hipermarketuri cora , precum și la cora Brătianu în Constanța, cora Cluj-Napoca și cora Bacău. coraDrive este un serviciu extrem de util în această perioadă, deoarece limitează la minimum interacțiunea dintre persoane, pentru siguranța clienților și a personalului cora.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?