[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Okazii.ro va integra in noiembrie serviciile MasterPass si MoneySend – operatiunea este asigurata de platforma LibraPay

14 octombrie 2015

Clientii Okazii.ro care platesc cu un portofel digital MasterPass nu mai sunt nevoiti sa introduca informatiile cardului la fiecare plata, acestea fiind transmise securizat de portofel prin intermediul serviciului MasterPass. Integrarea Okazii.ro cu serviciul MasterPass este asigurata de LibraPay.

De asemenea, Okazii.ro si SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, au decis lansarea unui serviciu de curierat cu livrare in ziua plasarii comenzii si plata cu cardul la livrare. Prin intermediul acestui serviciu, cumparatorii vor putea primi produsul achizitionat intr-un timp foarte scurt si vor avea posibilitatea de a plati cu cardul la momentul receptiei coletului.

In acest sens, SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, va implementa o solutie de acceptare a cardurilor bazata pe POS-uri mobile, integrata cu propriul sistem de tracking, pentru o experiența de plata rapida, sigura si comoda. Serviciul de livrare si plata prin SameDay Curier va fi disponibil pe site-ul Okazii.ro in luna noiembrie 2015.

Totodata, Okazii.ro isi va dezvolta platforma de servicii pentru vanzatori persoane fizice oferindu-le acestora posibilitatea de a-si primii banii din vanzari direct pe cardurile lor MasterCard si Maestro emise in România, prin intermediul serviciului MasterCard MoneySend™, destinat transferului de bani. „Transferul banilor este gratuit, se poate realiza in orice zi a saptamanii, iar banii transferați vor fi incasați in maximum 30 minute de la confirmarea transferului de catre Okazii.ro.”, potrivit comunicatului de presa. Integrarea serviciului MoneySend este asigurata de LibraPay si va fi finalizata in noiembrie 2015.

Gabriel Ghița, Head of New Business CEE, MasterCard Europe: “Comertul online in Romania trece printr-un proces de transformare, cunoscand dezvoltari semnificative in ceea ce priveste prezentarea, livrarea si plata produselor si serviciilor comandate sau achiziționate online. Ne bucuram ca, alaturi de Okazii.ro, unul dintre liderii comertului electronic din Romania, ajutam la consolidarea acestei tendințe cu o gama extinsa de servicii de plata disponibile pentru cumparatorii si vanzatorii Okazii.ro.”

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din România, care conecteaza lunar milioane de cumparatori si vanzatori. Cu peste 3 milioane de produse noi si second-hand, listate in toate categoriile, vandute de peste 140.000 de utilizatori, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?