2Parale s-a transformat in societate pe actiuni iar angajatii au devenit actionari minoritari

17 aprilie 2015

Incepand cu data de 7 aprilie, 2Parale isi schimba forma juridica si devine societate pe actiuni, sub numele de 2Performant Network S.A. Reteaua de afiliere va continua sa opereze sub numele de 2Parale (si pe domeniul aferent), potrivit wall-street.ro.

Echipa 2Parale a decis sa faca aceasta schimbare, ca urmare a numarului crescut de actionari iar operarea unui S.A. usureaza procesul de luare a deciziilor si implementare a acestora.

Schimbarea a fost motivata și de integrarea in actionariat a partenerilor pe termen lung, angajati ai companiei – echipa formata din Vlad Stanila (Affiliate Marketing Manager), Andreea Cimpoesu (Chief Operational Officer), Bogdan Aron (Product & Strategy Director) si Alexandru Lupu (Deputy Chief Technology Officer) devin, astfel, si actionari minoritari in business-ul 2Parale. Ei se alatura lui Cristian Ignat (Pay Per Click Marketing Manager si actionar inca de la finalul anului 2013). Pe viitor, si alti angajati ai companiei vor putea detine pachete de actiuni in 2Parale.

In acest moment, din board-ul de conducere a companiei, fac parte Vladimir Oane, Sergiu Negut si Dorin Boerescu (care ramane CEO si administrator unic al companiei). Principalul concurent al 2Parale.ro este reteaua de afiliere Profitshare.

Infiintatata in decembrie 2008, 2parale.ro este cea mai mare retea de afiliere din Romania cu 39.000 de afiliati, peste 440 de advertiseri si vanzari generate de peste 167 mil. RON.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash