Zitec va oferi consultanta gratuita pentru integrarea aplicatiei Ghiseul.ro in portalul public e-Guvernare. Astfel, contribuabilii isi vor putea plati taxele, impozitele sau amenzile direct pe site-ul primariei de care apartin.

5 iunie 2020

Zitec anunță că va oferi consultanță gratuită pentru integrarea aplicației Ghiseul.ro, operată de Autoritatea pentru Digitalizarea României, în portalul public e-Guvernare al primăriilor înrolate.

Astfel, cetățenii își pot plăti taxele, impozitele sau amenzile mult mai ușor, online și în siguranță, direct pe site-ul primăriei de care aparțin.”, potrivit comunicatului.


„Taxele și impozitele se pot plăti atât din contul de utilizator al cetățeanului, cât și fără autentificare dacă se cunosc sumele de plată. În ceea ce privește plata amenzilor, aceasta se poate efectua fără cont, cu informațiile din procesul verbal, confirmarea plății urmând să se trimită pe adresa de e-mail.”, mai precizeaza compania.

Soluția Regista, dezvoltată de echipa Zitec, este lider de piață pe segmentul aplicațiilor de registratură și managementul documentelor în administrația publică locală.

Potrivit datelor companiei, până în prezent peste 500 de instituții publice și companii din 40 de județe din țară și-au îmbunătățit procesele de lucru și-au redus birocrația prin intermediul Regista. Aplicația are 9000 de utilizatori la nivel național care au înregistrat de-a lungul timpului peste 8 milioane de documente.

Aplicația Regista poate fi accesată de oriunde de către funcționarii publici sau angajații companiilor, fiind disponibilă direct din browser, fără instalare și cu toate informațiile stocate în siguranță în cloud Microsoft Azure.

Adauga comentariu

Noutăți

The rise of the mobile wallet

Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?