[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Vodafone lanseaza un nou program co-branded cu un emitent bancar

25 octombrie 2011

25 octombrie 2011 – Vodafone Romania adauga noi beneficii programului de loialitate destinat abonatilor sai si lanseaza, in parteneriat cu Citibank Romania, un nou card co-branded considerat de emitenti cel mai avantajos din piata. Precedentul produs, lansat in noiembrie 2004 cu Raiffeisen Bank,  a atras peste 40.000 de utilizatori.

Citi Vodafone Plus este un card de credit, destinat abonatilor Vodafone, persoane fizice, cu un salariu lunar minim de 1.500 de lei, prevazut cu o perioada de gratie 54 de zile si o rata anuala a dobanzii de 27,99%. Taxa anuala este de 50 de lei.

Utilizatorii cardului primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzactie cu cardul si cate 8 puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiti, la cumparaturile obisnuite: in toate supermarket-urile si hypermarket-urile, in benzinarii, magazine de imbracaminte si incaltaminte, restaurante si baruri, cinematografe si la orice achizitie a produselor si serviciilor Vodafone.

In plus, detinatorii cardului beneficiaza de optiunea de plata automata a facturii Vodafone din contul cardului. Punctele de loialitate acumulate nu pot fi utilizate pentru plata facturilor iar pentru achizitia de telefoane oferta e limitata la un singur telefon odata la 2 ani.

Posesorii de Citi Vodafone Plus primesc reduceri de pana la 50% in reteaua Citi Partner, la peste 1.200 de comercianti din intreaga tara (hoteluri, restaurante, magazine, agentii de turism, sali de fitness, centre medicale), printre care se numara Domo, Otter, Geox, Mango, Sony Center, Oxette, Swatch, Cellini si multi altii.

Nu in ultimul rand, detinatorii cardului Citi Vodafone Plus beneficiaza de acces gratuit in 17 muzee importante din tara, printre care Castelul Peles, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul National de Istorie al Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei.

Printre alte beneficii ale utilizarii cardului se adauga tranzactionare si asistenta 24/7 prin CitiPhone, Citibank Online si Citi Mobile, plati contactless (clientul nu este nevoit sa scoata cardul din portofel pentru efectuarea platilor).

Prezent la conferinta de presa ocazionata de lansarea produsului, Inaki Berroeta (foto), CEO Vodafone a laudat parteneriatul cu Citibank, care dureaza de mai multi ani. O serie de astfel de produse in parteneriat, Citibank-Vodafone, au fost lansate la nivel global in ultima vreme, din Africa (noiembrie 2010 in Egipt) si pana in Europa. Produsul exista chiar si in Grecia, disponibil in trei variante, tot sub licenta Visa: student, standard si Gold.

Programul de loialitate „Vodafone pentru tine” pastreaza toate beneficiile anterioare, cel mai importand vizand acumularea de puncte in functie de vechimea in retea si de valoarea facturii, precum si utilizarea cardurilor cobranded existente in portofoliu.  Ca noutate, clientii Vodafone pot acum sa foloseasca  si magazinul online pentru a-si valorifica mai usor si mai rapid punctele de loialitate.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?