[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Viva.com lansează Decontare în timp real și Plăți offline – simplificând procesul de plată în Europa

24 octombrie 2023


Noile funcții vor permite comercianților Viva.com din cele 24 de țări europene să accepte plăți aproape instantaneu și să evite orice întreruperi de rețea care ar putea împiedica o vânzare

Viva.com, o neobancă europeană de ultimă generație bazată pe sistemul cloud, lansează astăzi două noi funcții de produs „menite să simplifice operațiunile afacerilor pe întregul continent european” potrivit comunicatului.


Prima nouă funcție, Decontare în timp real, oferă comunității comercianților Viva.com acces aproape instantaneu la fonduri. Tranzacțiile sunt acum decontate în maxim 60 de minute, în comparație cu schema anterioară de decontare ce avea loc în ziua următoare.

A doua nouă funcție, Plăți offline, minimizează șansele comercianților Viva.com de a pierde o vânzare din cauza problemelor sau întreruperilor de conectivitate ale rețelei de internet. Funcția Plăți offline permite automat acceptarea tranzacțiilor cu cardul, chiar dacă un comerciant nu poate să se conecteze la o rețea de internet la punctul de vânzare.

Cele două funcții noi vor fi activate inițial pentru afacerile care dețin un cont viva.com | Account, optimizând fluxul de fonduri și gestionarea cheltuielilor. Decontare în timp real și Plățile offline se alătură gamei de produse Viva.com pentru comercianți, inclusiv cardul de debit business utilizat pentru gestionarea, automatizarea și monitorizarea cheltuielilor corporative, și reducerea comisioanelor de tranzacție la valori cât mai mici, până la 0%.

Kostas Xiradakis – VP Product and Growth la Viva.com a declarat: „Ultimul lucru pe care și-l dorește o afacere este să aștepte ca fondurile să fie încasate pentru o vânzare care a fost deja încheiată, sau mai rău, să piardă o vânzare din cauza problemelor de conectivitate a rețelei de internet. Cu Decontare în timp real și Plăți offline, aceste probleme sunt de domeniul trecutului. Plățile aproape instantanee, opțiunile pentru comision de tranzacție de 0% și posibilitatea de a finaliza vânzările, chiar și în cele mai dificile condiții de conectivitate, sunt caracteristici create intern, special concepute pentru a sprijini comercianții noștri, indiferent de mărimea sau locația lor.”

____________

Soluțiile de plată ale Viva.com împuternicesc afacerile de toate mărimile cu instrumente inovatoare pentru simplificarea operațiunilor și creșterea vânzărilor. Aplicația viva.com | Terminal transformă dispozitivele inteligente în terminale de plată, în timp ce gateway-ul de plată viva.com | Smart Checkout crește ratele de conversie cu până la 21%; ambele oferind peste 30 de metode de plată. De la liber-profesioniști, taxiuri, hoteluri și restaurante, până marketplaces europene, platforma de plăți online și în magazin a Viva.com răspunde tuturor tipurilor de afaceri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?