[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Visa şi Faragrija.ro oferă servicii de asistență în caz de daună auto, deținătorilor de carduri Visa Business

5 iulie 2024

Deținătorii cardurilor Visa Business beneficiază de o reducere de 40% la pachetele FaraGrija.ro, care oferă acces la o serie de servicii de asistență auto precum tractare, masina la schimb, evaluare dauna sau deschidere dosar dauna si consultanta pe durata intregului proces.

Visa, lider mondial în domeniul plăților digitale, şi FaraGrija.ro, lider în furnizarea de servicii conexe de asistență auto (consultanță la dauna auto), au încheiat un parteneriat strategic destinat să ofere beneficii deținătorilor de carduri Visa Business. Acest parteneriat vine în completarea beneficiilor și ofertelor speciale pentru antreprenori disponibile deja pe platforma Visa MarileAfaceriMici.


În cazul cardurilor Visa Platinum Business, Visa Infinite Business și Visa Infinite, posesorii primesc integral ca beneficiu pachetul „FărăGrijă” Premium. Acest pachet include:

. Tractare în caz de accident și defecțiune mecanică: Servicii rapide și eficiente pentru a asigura continuarea activităților zilnice.

. Evaluare daună și servicii juridice: Evaluarea obiectivă și independentă a daunelor și suport juridic în gestionarea acestora.

. Mașină la schimb: Oferirea unui vehicul de schimb pentru a minimiza impactul unui accident asupra activității de zi cu zi.

. Deschidere dosar de daună și consultanță pe durata întregului proces: Suport dedicat pentru gestionarea daunelor auto, de la deschiderea dosarului până la soluționarea acestuia.

„Visa Infinite Business este primul card de pe piața bancară din România din nișa Infinite Business, oferind o serie de avantaje superioare celor din categoria Premium. Aceste carduri oferă experiențe unice, precum și recompense premium.” – potrivit comunicatului.

Suntem încântați de parteneriatul cu Visa, care ne permite să oferim antreprenorilor din România servicii de asistență premium în cazul daunelor auto. Acestea le salvează timp important și le oferă liniștea necesară pentru a se dedica lucrurilor importante care contează pentru ei. Pachetul FarăGrijă Premium, disponibil gratuit pentru deținătorii cardurilor Visa Platinum Business, Visa Infinite Business și Visa Infinite, este un exemplu de servicii premium oferite cu dedicare și profesionalism clienților de către o echipă cu multă experiență în domeniu.”, a declarat Dan Cobeanu, CEO Faragrija.ro.

Am început să construim platforma Marile Afaceri Mici acum 3 ani în România și cu fiecare parteneriat îmbogățim accesul IMM-urilor la servicii de calitate la prețuri accesibile. În plus, prin parteneriatul cu Faragrija.ro vrem să ne adresăm unui segment relativ nou în România, însă cu foarte mult potențial de dezvoltare, și anume segmentul business premium. Cardurile Visa Infinite Business și Visa Platinum Business oferă nu doar soluții financiare avansate, ci și suport esențial în situații critice, asigurându-le antreprenorilor liniștea necesară pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții.”, a declarat Claudia Cruceru, Business Development Director Visa pentru România, Bulgaria, Croația, Slovenia.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?