Visa se asteapta sa-si mareasca la peste 60% cota de piata pe volumele tranzactionate – dupa ce ING a renuntat la MasterCard

22 iunie 2017

Anul trecut, Visa a obtinut integral cel mai activ portofoliu de carduri din piata romaneasca, cel al ING Bank, institutie care a decis sa emita cardurile de credit si de debit exclusiv sub sigla Visa. In acest context, oficialii Visa Romania se asteapta ca aceasta „achizitie” sa se reflecte in cresterea cotei de piata in fata rivalului MasterCard.

Visa isi mentine cota de piata in ceea ce priveste volumele tranzactionate, de 6 din 10 lei cheltuiti pe cardurile romanilor, potrivit declaratiilor facute in emisiunea Profesionistii in Banking de Catalin Cretu, general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta.

Sursa: wall-street.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash