[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Visa Europe lanseaza o noua campanie pe Romania cu premii de 191.000 RON

1 septembrie 2010

1 septembrie – De astazi, Visa Europe demareaza in Romania o noua promotie “Cu Visa poti castiga 50.000 lei”, destinata impulsionarii tranzactionarii la comercianti. Promotia se desfasoara in perioada 01 Septembrie 2010 – 17 Octombrie 2010, si este destinata titularilor de card Visa (emis de o banca participanta, indiferent de moneda), persoana juridica sau fizica (varsta minima de 18 ani), care a efectuat cel putin o tranzactie cu cardul Visa.

Prin „tranzactie” se intelege tranzactia efectuata, in perioada promotiei, la punctele de vanzare – POS sau online si nu retragerea de numerar facuta la un ATM. Tranzactia poate fi la comerciantii din tara sau la cei din strainatate.

Fiecare tranzactie efectuata la comercianti in perioada promotiei, reprezinta o inscriere la promotie, neexistand un plafon maxim de inscrieri.

De precizat ca nu toti membri Visa participa la aceasta promotie, astfel ca posesorii de carduri Visa emise de catre ATE Bank, Libra Bank, Leumi Bank si Italo-Romena Bank nu se califica pentru aceasta promotie.

De asemenea, din regulamentul promotiei, nu este clar daca o tranzactie de plata utilitati, efectuata insa de la un automat bancar, intra in aceasta promotie.

In cadrul acestei promotii se vor acorda 1.410 premii, prin tragere la sorti, constand in sume de bani. Pentru fiecare zi a promotiei se vor acorda cate 30 de premii, fiecare premiu constand in suma de 100 LEI. Extragerile vor fi saptamanale, in fiecare zi de vineri pentru saptamana anterior incheiata.

In plus, in cadrul ultimei extrageri, a saptea, din data de 22.10.2010, pe langa premiile zilnice, se va acorda si MARELE PREMIU, constand in suma de bani in cuantum de 50.000 LEI. La extragerea „MARELUI PREMIU”, din data de 22.10.2010, participa toate tranzactiile comerciale efectuate cu un card Visa in perioada promotiei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?