Varianta digitala a tichetului cadou emis de Up Romania va putea fi utilizata (si) pentru plata carburantului in statiile OMV Petrom

10 iulie 2020

Up România, unul dintre principalii emitenți de beneficii și soluții pentru piața muncii din România, a încheiat un parteneriat cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, care va permite utilizatorilor de carduri Up Cadou alimentarea în cele 568 de benzinării OMV și Petrom din România.

„Up România și OMV Petrom au un parteneriat reușit încă din 2015 pentru acceptarea tichetelor cadou pe hârtie, OMV Petrom fiind în top 10 parteneri preferați de către beneficiarii Up România,” potrivit comunicatului.


Extinderea acestei colaborări pentru cardul cadou reflectă tendința utilizatorilor Up de a migra spre varianta digitală a tichetului cadou, „Up România înregistrând în acest sens un număr foarte mare de cereri din partea beneficiarilor pentru a putea folosi cardul Up Cadou în stațiile de alimentare OMV și Petrom”, potrivit companiei.

De altfel, peste 70% dintre companiile client Up România care acordă beneficii au intenția de a trece de la hârtie la carduri în următoarea perioadă.

De asemenea, Up România și OMV Petrom, prin intermediul platformei Up Achiziții, au un parteneriat din 2019 care le oferă companiilor client, în special IMM-uri, carduri carburant ce le aduc reduceri la pompă.

Dacă facilitatea de card carburant oferit IMM-urilor prin platforma Up Achiziții a venit ca un răspuns la dificultatea afacerilor mici și mijlocii de a-și găsi furnizori potriviți la prețuri avantajoase, utilizarea cardului Up Cadou pentru alimentarea în benzinăriile OMV Petrom vine în întâmpinarea tuturor utilizatorilor noștri care în vara aceasta vor porni la drum. Cum este sezonul vacanțelor, beneficiarii de carduri Up Cadou vor profita la maximum de această nouă posibilitate”, a declarat Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group.

###

Tichetele și cardurile Up Cadou pot fi acordate de către orice companie, indiferent de mărimea acesteia, iar acestea sunt neimpozabile atât pentru angajați, cât și pentru copiii minori ai acestora, dacă suma acordată nu depășește 150 de lei de persoană. În plus, valorile acordate în tichete cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?