Vanzarea cu plata in rate fara dobanda folosind cardul, inclusiv in mediul online, patrunde si in industria asigurarilor

16 septembrie 2014

Incepand cu 1 septembrie, produsele de asigurare Gothaer Asigurari Reasigurari destinate persoanelor fizice pot fi cumparate in rate fara dobanda, in urma parteneriatelor dezvoltate de asigurator impreuna cu Garanti Bank si Credit Europe Bank. Astfel, posesorii de carduri de credit emise de bancile sus amintite isi pot achizitiona produse de asigurare direct din sediile Gothaer Asigurari Reasigurari sau online, de pe www.gothaer.ro, beneficiind de plata politei in rate, fara dobanda.

Clientii pot opta pentru plata in 3, 6, 9 sau chiar 12 rate pentru orice asigurare cumparata de la Gothaer in perioada campaniei. Oferta este valabila pana la sfarsitul anului 2014, potrivit comunicatului de presa al companiei.

„Ne dorim sa fim aproape de clientii nostri si venim in intampinarea acestora nu doar prin calitatea produselor pe care le oferim, ci si prin accesibilitatea acestora. Din aceasta perspectiva, suntem in masura sa le oferim clientilor nostri directi, care isi doresc esalonarea primelor de asigurare intr-un numar mai mare de rate, in functie de nevoile individuale, posibilitatea de a-si achizitiona politele de asigurare in pana la 12 rate lunare, la acelasi cost anual si fara alte cheltuieli suplimentare.”, a declarat Anca Babaneata, CEO al Gothaer Asigurari Reasigurari.

Oferta de produse dedicate clientilor persoane fizice include asigurari facultative de locuinta, asigurari CASCO, asigurari medicale pentru calatorii in strainatate, asigurari de raspundere civila si nu numai. Facilitatea de plata in rate fara dobanda este disponibila la achizitionarea online sau in sediile Gothaer Asigurari Reasigurari a produselor de asigurare destinate persoanelor fizice.

Detinuta in proportie de 100% de Grupul Gothaer – una din cele mai importante societati mutuale din Germania – Gothaer Asigurari Reasigurari este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66,72 milioane lei in 2013.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?