[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Utilizatorii okazii.ro pot cumpara si vinde direct de pe tableta

7 martie 2014

Okazii.ro anunta ca a lansat “cea mai complexa aplicatie pentru iPad a unui magazin online romanesc”. Utilizatorii vor beneficia si de un nou algoritm de cautare care va avantaja produsele pentru care cumparatorii manifesta un interes crescut. Rezultatul estimat este o crestere semnificativa a interesului cumparatorilor si implicit a volumului de tranzactii potrivit unui comunicat de presa.

Ca si in cazul versiunii Okazii.ro pentru iPhone, utilizatorii de iPad vor putea pune in vanzare produse, acorda calificative si vizualiza mesajele primite in contul de utilizator Okazii.ro. De asemenea, vor putea sa vizualizeze orice produs de pe site, sa cumpere produse sau sa lase mesaje vanzatorilor.

Aplicatia pentru iPad acopera toate cele 2,5 milioane de produse aflate la vanzare pe Okazii.ro. Descarcarea aplicatiei Okazii.ro pentru iPad se poate face gratuit din AppStore.

Primele versiuni ale aplicatiilor de mobil Okazii.ro au fost lansate in anul 2012, atat pentru sistemele IOS cat si pentru cele Android. Pentru dispozitivele IOS, aplicatiile pentru mobil si tableta, Okazii.ro se afla la a cincea versiune, cea mai recenta actualizare realizandu-se la finalul lunii februarie 2014.

“Ne bucuram sa fim primul magazin online din Romania care lanseaza pentru iPad o aplicatie optimizata, avand o complexitate ridicata a dezvoltarii. Prin intermediul ei, utilizatorii vor putea cumpara si vinde, direct de pe tableta.”, a declarat Mihnea Nicolescu, Director de Proiecte la Okazii.ro.

Versiunea 1.5 a aplicatiei Okazii.ro este disponibila pentru toate dispozitivele IOS (iPhone, iPad si iPod). “Ea este capabila sa valorifice avantajele ecranelor mari de 7,9 si 9,7 inch, pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica si personalizata ori de cate ori vor dori sa acceseze platforma noastra”, a adaugat Mihnea Nicolescu.

Pentru dispozitivele mobile si tabletele cu sistem de operare Android, aplicatiile Okazii.ro se afla la a patra versiune, recent lansata si ea, in ianuarie 2014. Pentru tabletele cu sistem de operare Android, aplicatia Okazii.ro este disponibila pentru cele cu un ecran de pana la 7 inch.

Utilizatorii vor beneficia si de un nou algoritm de cautare care va avantaja produsele pentru care cumparatorii manifesta un interes crescut.

“In cadrul unei platforme de comert online, motorul de cautare are un rol esential deoarece el face posibila legatura dintre cerere si oferta. Noul algoritm de cautare al Okazii.ro, Kinetic, va lua in considerare si atractivitatea produselor puse in vanzare pe site, avantajandu-le pe cele pentru care cumparatorii arata un interes crescut.”, potrivit comunicatului de presa.

Reprezentantii okazii.ro considera ca este posibil ca noul algoritm sa determine o crestere a concurentei dintre vanzatori, desi experienta si istoricul bun de tranzactionare vor reprezenta in continuare avantaje competitive incontestabile.

Introducerea noului algoritm se va face treptat, dezvoltarea acestuia facandu-se pe parcursul anului curent. Pentru a-si pozitiona marfa in pozitii cat mai vizibile, vanzatorii vor trebui sa foloseasca armonios toate elementele pe care le au la dispozitie in cadrul platformei: rating de vanzator, pret, descriere, garantie, livrare, metoda de plata etc.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,5 milioane de produse noi si second-hand in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online.

Comentarii (2)
  1. Andreea spune:

    Un pas foarte bun. Bravo, Okazii! E bine ca v-ati gandit la asta. Sunt enervante site-urile care fie nu merg cum trebuie pe un anumit sistem de operare, fie nu merg cum trebuie pe tableta si tot asa.

  2. Cristi spune:

    E o mutare buna. Ce-i drept oamenii se frustreaza cand isi dau seama ca se joaca pe tableta, vad ceva, vor sa comande si buuffff – nu functioneaza. Apoi trebuie sa intre pe laptop, sa il deschida, sa intre pe site….:( nea, se enerveaza si nu mai cumpara intr-un final.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?