Utilizatorii cardurilor Up Romania vor putea face plati prin intermediul portofelului electronic Apple Pay, „in curand”

21 ianuarie 2020

Up România, unul dintre principalii emitenți de tichete și carduri de beneficii pentru angajați, anunta ca va lansa serviciul Apple Pay pentru cardurile de beneficii pe care le emite în România, fara a preciza insa din ce moment.

Utilizatorii Up România vor putea folosi portofelul electronic Apple Pay, „in curand” precizeaza compania, pentru toate plățile cu tichetele digitale Up România: Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță și Up Cultură.

Astfel, beneficiarii de carduri Up România vor putea face plăți cu telefonul sau smartwatch-ul Apple fără a mai scoate din portofel cardul de beneficii. Plățile cu cardurile Up România prin Apple Pay presupun înrolarea acestora în aplicația Wallet Apple Pay. Plățile prin Apple Pay se vor putea face la orice POS care acceptă plăți contactless.

Fiecare tranzacție Apple Pay este validată prin Touch ID sau Face ID, ceea ce conferă o siguranță suplimentară tuturor plăților prin Apple Pay. Dispozitivele compatibile cu Apple Pay sunt orice iPhone cu Face ID și Touch ID,  tabletele iPad Pro, iPad Air, iPad, iPad Mini 3 și 4, iPad 2017, precum și toate versiunile de Apple Watch.

Pentru un plus de siguranță, detaliile cardurilor nu sunt stocate sau partajate pe telefonul, smartwatch-ul sau tableta utilizate pentru efectuarea plății, iar datele nu sunt comunicate magazinelor unde se fac plățile.

„Securitatea și confidențialitatea plății sunt asigurate și prin generarea unui număr unic pentru fiecare tranzacție. Apple Pay este ușor de configurat, iar utilizatorii vor primi în continuare toate recompensele și beneficiile oferite de cardurile Up. „, mai precizeaza compania.

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Compania are o prezenţă de peste 17 ani în România.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash