Urmareste live aici Gala NOCASH, astazi, incepand cu ora 9.00. Un regal al studiilor de caz!

29 septembrie 2020

Pentru a adresa intrebari participantilor, va rugam sa accesati linkul acesta.

Incepand cu ora 09.00, echipa NOCASH va propune 13 prezentari care acopera domeniile plati (online, biometrice & instant), open banking, inteligenta artificiala si machine learning, digital lending, autentificare biometrica, digitalizarea administratiei, „banking apps markertplace” si blockchain.

In premiera, in pauzele evenimentului vor rula trailerele filmului documentar realizat cu ocazia implinirii a 25 de ani de la emiterea primelor carduri.

La final, vom anunta castigatorii premiilor pe baza voturilor comunitatii NOCASH de specialisti. Aproape 80 de experti au votat nominalizarile la urmatoarele categorii: Premiera Anului, Pionierat in industria platilor electronice si Partenerul Anului.

Agenda evenimentului poate fi gasita aici

Evenimentul este sustinut de catre DRUID si FINTECHOS, in calitate de parteneri de tehnologie, TBI BankTypingDNAFinqware si Symphopay – ca parteneri business, Modex – partener logistic si iSense Solutions – partener de cercetare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?