Upgrade la pachetele de servicii BCR adresate tinerilor: de la Junior Club la Xteen

2 septembrie 2013

BCR anunta ca, incepand de astazi, copiii si tinerii pana la 14 ani vor beneficia de un nou card dedicat lor care faciliteaza, printre altele, efectuarea de plati la comercianti sau pe Internet si incarcarea cartelelor la ATM. Cardul se emite pe numele reprezentantului legal al copilului.

Contul de card permite incasarea alocatiei sau a bursei, precum si a oricaror altor sume pe care parintii si cei apropiati le pot vira. In plus, prin intermediul serviciului Tranzactii Mobile, tinerii cu varsta intre 14 si 19 ani au acces nelimitat la contul personal de pe telefonul mobil, atat pentru verificarea soldului contului cat si pentru efectuarea de transferuri de bani catre prieteni pe baza numarului de telefon (sau cunoscand numarul de cont).


Suplimentar, parintii pot solicita activarea serviciului SMS alert prin care sunt informati despre operatiunile efectuate, cu valoare mai mare de 100 lei si pot opta pentru detinerea unui card de debit: Visa Electron, Maestro sau Maestro Instant cu acces la contul inclus in Pachetul Xteen BCR.

Banca apreciaza ca Xteen BCR, este „solutia ideala pentru acomodarea celor mai tineri clienti cu efectuarea de operatiuni bancare intr-un mod simplu, activ si sigur”.

„Noul Pachet Xteen BCR ii invata pe tineri cum sa foloseasca contul curent. Pentru ca stim ca tinerilor le plac gadget-urile le oferim posibilitatea de a incarca cartela de telefon direct de la ATM, la orice ora. Oferim si serviciul Tranzactii Mobile prin care tinerii pot avea oricand acces la contul bancar astfel incat sa aiba “banca pe telefon”. In acest fel, tinerii se vor familiariza mai usor cu ceea ce inseamna operatiunile bancare si vor deveni responsabili financiar”, a declarat Catalina Zincenco, Sef departament, Produse de Economisire si Investitii, BCR.

Banca precizeaza ca toate aceste facilitati sunt disponibile fara nici un cost de deschidere sau administrare lunara, inclusiv pentru tinerii care detin in prezent Pachetul BCR JUNIOR CLUB intrucat acesta este upgradat gratuit de catre banca si devine Pachetul Xteen BCR.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?