[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Up Romania: „peste 50% din totalul tranzactiilor cu cardurile electronice de masa sunt de tipul contactless”

1 august 2016

Tichetele de masa electronice emise de Up Romania pot fi folosite incepand de astazi la cumparaturi in retelele Lidl Romania si Kaufland Romania, compania Up Romania precizand ca are in acest moment parteneriate cu toti marii retaileri.

Cu ocazia comunicatului, compania Up Romania a mai precizat ca acceptarea recenta a tichetelor de masa in magazinele Lidl Romania si Kaufland Romania „le permite utilizatorilor de tichete de masa electronice sa aiba parte de o experienta mai placuta la cumparaturi, datorita sistemului de plata contactless, care faciliteaza plata rapida”. „In prezent, peste 50% din totalul tranzacţiilor cu cardurile electronice de masa sunt de tipul contactless.”, potrivit companiei.


„Kaufland Romania si Lidl Romania sunt partenerii nostri importanti, colaborarea cu ei derulandu-se cu succes de 11 ani si, respectiv, 5 ani. Pasul pe care il facem acum in domeniul tichetelor de masa electronice adauga valoare serviciilor oferite clientilor nostri. Ne bucuram ca plata prin aceste instrumente moderne este de acum posibila pentru detinatorii de tichete de masa electronice in toate marile magazine din Romania. Suntem optimisti in privinta evolutiei acestui segment, care credem ca va creste, pe masura apetitului romanilor pentru inovatie”, a declarat Elena Pap, directorul general al Up Romania.

Tichetele de masa pe suport de hartie Chèque Déjeuner, emise de Up Romania, pot fi folosite in continuare in toate marile magazine, in paralel cu cele electronice.

„Deschidem un nou capitol impreuna cu Up Romania, mizand impreuna pe inovatie si digitalizare. Tichetele de masa electronice sunt un instrument de plata modern si nu putem decat sa incurajam utilizarea acestora. Kaufland este dedicat calitatii produselor si serviciilor pentru ca ne preocupa confortul si satisfactia clientilor. In acest sens, plata cu ajutorul tichetelor de masa electronice este un instrument care contribuie la imbunatatirea experientei de shopping”, a spus domnul Valer Hancas, manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland Romania.

Printre avantajele folosirii tichetelor de masa electronice, Up Romania precizeaza ca partenerii comercianti ai companiei pot afla, prin accesarea platformei Chèque Online, informatii complexe despre situatia platilor, soldul disponibil si istoricul facturilor. In acelasi timp, Chèque Online permite managerilor sa-si extraga din platforma informatii precum media de rambursare pentru tichetul de masa electronic, media tranzactiilor pe puncte de lucru, numarul de utilizatori intr-o anumita perioada etc.

De asenenea, posesorul cardului este informat prin SMS in legatura cu toate tranzactiile aferente acestui instrument de plata si isi poate consulta soldul, istoricul tranzactiilor sau date despre cardul sau prin intermediul aplicatiei mobile sau a platformei online.

Tichetele electronice de masa au pentru angajatori aceleasi facilitati fiscale ca cele pe suport de hartie, respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit si un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma sub forma de numerar.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?