Up Romania, lanseaza Google Pay pentru utilizatorii de beneficii extrasalariale

17 martie 2021

Utilizatorii cardurilor Up România vor putea face plăți prin intermediul portofelului electronic Google Pay

Up România a lansat serviciul Google Pay pentru cardurile de beneficii pe care le emite în România. Utilizatorii Up România vor putea folosi portofelul electronic Google Pay pentru toate plățile cu cardurile de beneficii Up România: Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță și Up Cultură.

Astfel, utilizatorii Up România vor avea încă o soluție de plată gratuită, sigură și rapidă, alături de soluțiile deja lansate, Apple Pay și propriul portofel electronic din aplicația Up Mobil.

,,Utilizatorii noștri și-au dorit foarte mult acest serviciu, iar obiectivul nostru principal este de a le satisface nevoile și a livra pe măsura așteptărilor. În 2020 am pus digitalizarea în centrul efortului nostru de dezvoltare, iar această tendință va continua și în 2021.’’ a spus Elena Pap, Director General Up România și Director Regional Up Group.

Cum va funcționa Google Pay pentru utilizatorii de carduri Up România

Utilizatorii de carduri Up România au afișată opțiunea „Adaugă în Google Pay”, în meniul aplicației Up Mobil. Astfel, cardurile Up România pot fi înrolate în Google Pay direct din aplicația Up Mobil, una dintre cele mai apreciate aplicații financiare din România, cu un scor de 4.8 în Google Play

Plățile se vor putea realiza în magazinele fizice sau online, în doar doi pași – Unlock&Pay – prin deblocarea telefonului și apropierea lui de terminalul contactless

Avantajele folosirii Google Pay

Principalul avantaj pentru folosirea Google Pay este nivelul sporit de securitate prin „tokenizarea’’ plăților, ceea ce presupune generarea în momentul plății a unui număr de card virtual unic acelei tranzacții. În acest mod, nu pot apărea plăți dublate pentru aceeași tranzacție, numărul de card unic fiind dezactivat imediat după încheierea tranzacției.

De asemenea, Google Pay oferă un strat în plus de securitate în cazul pierderii telefonului, prin posibilitatea blocării, schimbării parolei sau ștergerii de la distanță a conținutului.

Google Pay este un portofel digital gratuit, compatibil cu dispozitivele Android certificate, echipate cu NFC, care permite efectuarea de plăţi simplu, sigur şi rapid, atât online, cât şi în magazine.

Google Pay este ușor de configurat, iar utilizatorii vor primi în continuare toate recompensele și beneficiile oferite de cardurile Up.

___________________

Cu o prezenţă de 19 ani pe plan local, Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și 800.000 de beneficiari.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?